aboutus

Guangzhou Komai Filter Co., Ltd.

Guangzhou Komai Filter Co., Ltd. Guangzhou Komai Filter Co., Ltd. Guangzhou Komai Filter Co., Ltd. Guangzhou Komai Filter Co., Ltd. Guangzhou Komai Filter Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Guangzhou Komai Filter Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken: Komai
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1,500,000-2,000,000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de Komaifilter, Ltd

Van Guangzhoukomai (KEFEI) Filters Co., Ltd (Hong Kong Huagong Group) wordt gevestigd in Guangzhou, met geschikt vervoer en mooi milieu. Wij zijn een professionele fabrikant, een handelaar en een exporteur die in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van autovervangstukken in dienst namen, hebben wij onze eigen fabriek en ons eigen merk Komai, en wij bezitten de meeste vooruitgangstechnologie. Ons hoofdproduct met inbegrip van: luchtfilter, hydraulische filter, brandstoffilter, oliefilter, waterfilter, brandstof/waterseparator, kop, hoofd, de assemblage van de luchtfilter ect. Wij hebben reeds volledig de eisen van de klanten ontmoet, en wij wonnen een goede reputatie onder onze klanten met hoogte - kwaliteitsproducten, de uitstekende dienst, en geschikte levering.
De filter gemerkt met „KOMAI wordt“ wijd gebruikt op techniekmachines, zware voertuigen, speciale voertuigen, generators, luchtcompressoren, stofreiniging en ander gebied.
Wij zullen beter met uw steun doen.

Hoog - kwaliteit F--De separator van het 585 Graafwerktuigwater voor ZX 40/ZX 50 filterelement 4366704

 

 

Geschiedenis

Guangzhou KOMAI-Filter Co., Ltd werd opgericht in 2008, gelegen in Guangzhou Guangdong.
KOMAI is een submerk van ons, hebben wij ons eigen R&D-team, fabrikant, merk marketing systeem. Momenteel, zijn onze producten in verscheidene landen in Zuidoost-Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten geweest, heeft Oost-Europa een verkooppunt of een agent. Wij hebben duizendensoorten producten, de overgrote meerderheid van toepassingen in techniekmachines en vrachtwagen. Onze hoofdproducten zijn Brandstoffilter, Oliefilter, Hydraulische Oliefilter, Luchtfilter en de separator van het Brandstofwater
Tot dusver, heeft ons merk high-end van de de filterindustrie van China binnenlandse markt 20% bezet. Wij keuren merkaanpassing goed, pogen wij onze producten en dienst rond de wereld beroemd te maken, om meer kansen te hebben om vrienden van wereld te maken.

Dienst

Onze Diensten

1) Pre-sale de dienst:
De aanbieding u redelijke prijs van de producten u vereist en antwoordt verwante vragen.
2) De middelgroot-verkoopdienst:
Elk filterelement u wenst zal strikt vóór levering worden getest.
3) De naverkoopdienst:
Technische adviserend voor op om het even welk ogenblik.
4) Meer Dienst:
1.We kan etc. levering de producten door overzees, door de lucht, of uitdrukkelijk, zoals DHL, TNT, UPS, SF, EMS.
2.Our de klant kan voor door TT, Western Union, of anderen betalen.

Contactgegevens